The popular an online instagram service
BIBIR KERING- JERAWAT-JERAGAT
@elysian_rawang_aien NATURAL = SKINCARE + COSMETIC 🍂 R&D 🍃 RAHN SWITZERLAND 💯 LULUS KKM ❌ MERCURI ❌ PARABEN http://www.wasap.my/60187703379

Images by elysian_rawang_aien

@elysian_rawang_aien
KENAPA DEEP GEL CLEANSER?? Rasanya, ramai yang belum tahu.. Bahawa kulit wajah kita mempunyai PH sekitar PH5-5.5 dimana membawa maksud sedikit berasid. Ya, kulit wajah kita bersifat sedikit berasid!🙀 Deep Gel Cleanser telah diformulasi oleh saintis pakar dari switzerland. Dan PH untuk Deep Gel Cleanser Elysian, sekitar PH6.2 yang membawa maksud sedikit berasid. Kalau PH7 dah neutral ya. Dan kurang sesuai untuk kulit wajah. PH kulit jadi tak stabil.. Yang paling sesuai adalah cleanser yang sedikit berasid. Supaya ngam dengan PH kulit wajah yang berasid.n Kenapa Deep Gel Cleanser yang bersifat sedikit berasid sesuai untuk kulit wajah? Kerana kulit wajah perlu dicuci dengan pencuci yang boleh menstabilkan PH wajah yang sedikit berasid. Sebagai contoh, wajah kita bersifat sedikit berasid. Jadi, wajah kita memerlukan pencuci yang sedikit berasid untuk menstabilkan PH kulit wajah. Kenapa PH kulit wajah perlu dikekalkan? Mudah je.. Kerana PH kulit wajah yang stabil akan mengekalkan kelembapan kulit wajah. Menjadikan kulit wajah lebih awet muda, dan kulit makin tegang. Tiada kesan penuaan pada kulit wajah. Berbeza jika kita tidak mementingkan pembersih wajah yang kita guna. Boleh jadi terlalu beralkali.. Neutral.. PH dan berbeza. PH kulit jadi tak stabil.. Macam macam masalah kulit akan timbul. Paling selalu kami jumpa.. Masalah kulit kering dan sensitive. Jadi, pilih lah pembersih wajah yang sesuai. Yang bole menjaga kelembapan kulit wajah dan menstabil kan PH kulit. Supaya kulit kekal sihat, lembao dan bersih.. Deep Gel Cleanser adalah produk Elysian paling mudah dan penting untuk digunakan. Hanya cuci muka je dengan Deep Gel Cleanser, akan dapat rasa kulit muka tegang, lembut, bersih dan segat. Paling penting, Deep Gel Cleanser mengandungi Ph yang sedikit berasid. Yang sangat sesuai dengan kulit wajah kita.
01:50 PM Dec 14, 2017
0
@elysian_rawang_aien
RAMAI YANG TANYA KRIM ELYSIAN NI KRIM ELYSIAN MELEKIT TAK??? 🙀 . Untuk yang masih ragu ragu nak gunakan Elysian Skincare.. Katanya fobia dengan krim kecantikan buatan Malaysia.. Sebab krim krim yang melekit.. Tak selamat! Ada mercury. . Kami dah buktikan yang krim Elysian ni langsung tak melekit dan selamat digunakan. Teksture yang halus, ringan dan mudah meresap. Macam losyen baby je. Halus dan lembut. . Teksture krim Elysian ni memang lain dari yang lain. Gara gara formulasi saintis pakar dari swizerland. Kandungan krim yang mengandungi formulasi cellactive® white membuatkan kulit cerah, berseri dan kekal awet muda. . Nak rasa feel guna produk yang bertaraf antarabangsa dengan harga setanding kualiti? Produk tempatan dengan standard antarabangsa. .
01:48 PM Dec 14, 2017
0
@elysian_rawang_aien
APA TU 6.13 ?? . Tu lah PH untuk deep gel cleanser by Elysian 😘 Sedikit berasid,dan sgt ngam dgn kulit wajah yang berasid . . Sesuai sgt utk kulit wajah kita. Sebab kalau PH7, dah neutral. Dah jadi kurang sesuai utk kulit wajah kita. #notaElysian #deepgelcleanserElysian
01:46 PM Dec 14, 2017
0
02:14 AM Dec 16, 2017
@elysian_rawang_aien
KENAPA DEEP GEL CLEANSER?? 1) Rasanya, ramai yang belum tahu.. Bahawa kulit wajah kita mempunyai PH sekitar PH5-5.5 dimana membawa maksud sedikit berasid. Ya, kulit wajah kita bersifat sedikit berasid! 2) Deep Gel Cleanser telah diformulasi oleh saintis pakar dari switzerland. Dan PH untuk Deep Gel Cleanser Elysian, sekitar PH6.2 yang membawa maksud sedikit berasid. Kalau PH7 dah neutral ya. Dan kurang sesuai untuk kulit wajah. PH kulit jadi tak stabil.. Yang paling sesuai adalah cleanser yang sedikit berasid. Supaya ngam dengan PH kulit wajah yang berasid.n Kenapa Deep Gel Cleanser yang bersifat sedikit berasid sesuai untuk kulit wajah? 💖Kerana kulit wajah perlu dicuci dengan pencuci yang boleh menstabilkan PH wajah yang sedikit berasid. Sebagai contoh, wajah kita bersifat sedikit berasid. Jadi, wajah kita memerlukan pencuci yang sedikit berasid untuk menstabilkan PH kulit wajah. Kenapa PH kulit wajah perlu dikekalkan? 💖Mudah je.. Kerana PH kulit wajah yang stabil akan mengekalkan kelembapan kulit wajah. Menjadikan kulit wajah lebih awet muda, dan kulit makin tegang. Tiada kesan penuaan pada kulit wajah. 💖Berbeza jika kita tidak mementingkan pembersih wajah yang kita guna. Boleh jadi terlalu beralkali.. Neutral.. PH dan berbeza. PH kulit jadi tak stabil.. Macam macam masalah kulit akan timbul. Paling selalu kami jumpa.. Masalah kulit kering dan sensitive. 💖Jadi, pilih lah pembersih wajah yang sesuai. Yang bole menjaga kelembapan kulit wajah dan menstabil kan PH kulit. Supaya kulit kekal sihat, lembao dan bersih.. #Elysianlovers
07:28 AM Dec 9, 2017
0
@elysian_rawang_aien
KENAPA DEEP GEL CLEANSER?? 1) Rasanya, ramai yang belum tahu.. Bahawa kulit wajah kita mempunyai PH sekitar PH5-5.5 dimana membawa maksud sedikit berasid. Ya, kulit wajah kita bersifat sedikit berasid! 2) Deep Gel Cleanser telah diformulasi oleh saintis pakar dari switzerland. Dan PH untuk Deep Gel Cleanser Elysian, sekitar PH6.2 yang membawa maksud sedikit berasid. Kalau PH7 dah neutral ya. Dan kurang sesuai untuk kulit wajah. PH kulit jadi tak stabil.. Yang paling sesuai adalah cleanser yang sedikit berasid. Supaya ngam dengan PH kulit wajah yang berasid.n Kenapa Deep Gel Cleanser yang bersifat sedikit berasid sesuai untuk kulit wajah? 💖Kerana kulit wajah perlu dicuci dengan pencuci yang boleh menstabilkan PH wajah yang sedikit berasid. Sebagai contoh, wajah kita bersifat sedikit berasid. Jadi, wajah kita memerlukan pencuci yang sedikit berasid untuk menstabilkan PH kulit wajah. Kenapa PH kulit wajah perlu dikekalkan? 💖Mudah je.. Kerana PH kulit wajah yang stabil akan mengekalkan kelembapan kulit wajah. Menjadikan kulit wajah lebih awet muda, dan kulit makin tegang. Tiada kesan penuaan pada kulit wajah. 💖Berbeza jika kita tidak mementingkan pembersih wajah yang kita guna. Boleh jadi terlalu beralkali.. Neutral.. PH dan berbeza. PH kulit jadi tak stabil.. Macam macam masalah kulit akan timbul. Paling selalu kami jumpa.. Masalah kulit kering dan sensitive. 💖Jadi, pilih lah pembersih wajah yang sesuai. Yang bole menjaga kelembapan kulit wajah dan menstabil kan PH kulit. Supaya kulit kekal sihat, lembao dan bersih.. #Elysianlovers
07:28 AM Dec 9, 2017
0
@elysian_rawang_aien
Salam maulidur rasul. Semoga kita semua tergolong dalam orang yang paling dekat dgn Rasulullah. Ameen. Ain nak sedekahkan Al fatihau untuk semuaaaa yang baca atau ternampak post ni 😍. Sedekah al fatihah pon dikira bersedekah taw 😊 Assalamualaikum.
12:04 AM Dec 1, 2017
0
02:14 AM Dec 16, 2017
@elysian_rawang_aien
ELYSIAN SERUM FOUNDATION FULL COVERAGE . Serious dapat menutup segala cela tanpa kesan comot,mahupun tidak sekata. . Terasa ringan,malah tidak berminyak. . Dah cuba baru taw 😍 #feedbackelysian
01:39 AM Nov 28, 2017
0
@elysian_rawang_aien
ELYSIAN SERUM FOUNDATION FULL COVERAGE . Serious dapat menutup segala cela tanpa kesan comot,mahupun tidak sekata. . Terasa ringan,malah tidak berminyak. . Dah cuba baru taw 😍 #feedbackelysian
01:07 AM Nov 28, 2017
0
@elysian_rawang_aien
ELYSIAN SERUM FOUNDATION FULL COVERAGE . Serious dapat menutup segala cela tanpa kesan comot,mahupun tidak sekata. . Terasa ringan,malah tidak berminyak. . Dah cuba baru taw 😍 #feedbackelysian.
01:06 AM Nov 28, 2017
0
02:14 AM Dec 16, 2017
@elysian_rawang_aien
#Repost @yann_eskay_makeup ・・・ Tutorial video using Serum Foundation from @elysian_beauty_hq in light code. . Tengok betul2 Yan just guna foundation saja and semua acne scar and redness kat muka yan foundation ni cover 100%! Yeay, best sangat foundation ni. Selain baunya yang wangi, foundation Elysian ni juga dapat merawat kulit muka kita yang ada masalah jerawat, jeragat dan boleh cerahkan kulit. Tak nak cakap banyak, foundation ni memang wajib ada pada setiap orang. . Yan dah try and yan memang suka dengan result yg foundation ni dapat bagi. Setanding dengan product high ends kat luar tu tapi yang ini mampu milik sangat❤️❤️ . Confirm tak menyesal tau👍👍😘😘 . #yanneskayreview .
12:56 AM Nov 28, 2017
0
@elysian_rawang_aien
❤️ Kelebihan SERUM FOUNDATION: 🌷 Ringan dan tidak membuat liang pori tersumbat 🌷 Memberi kesan "glowing pada pada solekan" 🌷 Melindungi kulit dari sinaran uva dan uvb 🌷 Menutup kesan parut pada wajah dengan mudah 🌷 Tahan sehingga 9 jam. 🌷 Bau yang "mahal" dan ekslusif 🌷 Ringan dan selesa diguna sepanjang hari 🌷 Mudah disapu keseluruh wajah dengan sekata. 🌷 Mencerahkan kulit secara sekata 🌷 Membantu mengecutkan jerawat 🌷 Membantu memudarkan jeragat 🌷 Melembapkan kulit semasa make up 🌷 Tidak berminyak. 🌷 Mudah dicuci dan halal 🌷 Tidak bercapuk Nak tengok sijil pengiktirafan kami?? . 📲Whatsapp 018-7703379 http://www.wasap.my/60187703379/nakElysian . 💰Harga Full Set RM135(Tahan 3-4 bulan) . 📮POSTAGE RM7/ Setiap hari . 🎁FREE GIFT SAMPLE SERUM bernilai RM30 . Ready Stok‼‼
12:55 AM Nov 28, 2017
0
@elysian_rawang_aien
#Repost @yann_eskay_makeup ・・・ Tutorial video using Serum Foundation from @elysian_beauty_hq in light code. . Tengok betul2 Yan just guna foundation saja and semua acne scar and redness kat muka yan foundation ni cover 100%! Yeay, best sangat foundation ni. Selain baunya yang wangi, foundation Elysian ni juga dapat merawat kulit muka kita yang ada masalah jerawat, jeragat dan boleh cerahkan kulit. Tak nak cakap banyak, foundation ni memang wajib ada pada setiap orang. . Yan dah try and yan memang suka dengan result yg foundation ni dapat bagi. Setanding dengan product high ends kat luar tu tapi yang ini mampu milik sangat❤️❤️ . Confirm tak menyesal tau👍👍😘😘 . #yanneskayreview .
12:55 AM Nov 28, 2017
0
02:14 AM Dec 16, 2017
@elysian_rawang_aien
07:00 PM Dec 31, 1969
0
@elysian_rawang_aien
Pilihan make up artis profesional! . Sekarang ramai berebut rebut nak belajar make up kan? Tengok cantik je make up artis profesional ni gunakan Serum Foundation Elysian sebagai foundation dalam make up dia. Memang cantik dan full coverage! ❌ Tak berat ❌ Tak capuk ✔️ Makin berpeluh makin cantik. Muka jadi cerah dan glowing tau bila peluh. Dan paling best sambil make up sambil jaga kulit tau. Jaga macam mana? ✔️ Mengecutkan jerawat ✔️ Memudarkan jeragat ✔️ Memudarkan parut kekal Sebab bukan sekadar foundation. Tapi SERUM FOUNDATION yang memberi perawatan pada wajah anda! Sambil cantik sambil jaga kulit. Bukan semata mata nak tutup masalah muka.. Bila cuci je.. Seram tengok muka sendiri😱 . Sekarang buat lah pilihan yang lebih bijak dengan SERUM FOUNDATION yang sambil make up sambil jaga kulit💋 Harga hanya RM60 sahaja. Memang laju je order tau. Katanya "kualiti bekas dan foundation macam harga ratus ratus sis" Mana nak cari foundation macam ni dengan harga RM60 jee? Elysian la😀 . Nak tengok sijil pengiktirafan kami?? . 📲Whatsapp 018-7703379 http://www.wasap.my/60187703379/nakElysian . 💰Harga Full Set RM135(Tahan 3-4 bulan) . 📮POSTAGE RM7/ Setiap hari . 🎁FREE GIFT SAMPLE SERUM bernilai RM30 . Ready Stok‼‼
12:51 AM Nov 28, 2017
0
@elysian_rawang_aien
KANDUNGAN SERUM FOUNDATION 1. Ekstrak pudina/peppermint - mencerahkan dan melembapkan kulit, mengecutkan jerawat dan ruam,allergic. Anti bakteria pada kulit, memberikan rasa selesa pada kulit. Menghalang pori pori tersumbat,mengawal minyak berlebihan. 2. Minyak argan Membuat make up tahan sehingga 12 jam, menganjalkan kulit, melembapkan kulit dan membuat kulit bersinar, memberi perlindungan pada kulit dari radikal bebas (asap,habuk), sesuai untuk kegunaan harian. 3. Apricot Kernel oil Menjadikan kulit bersinar, melembapkan kulit, merawat kulit dengan vitamin dan mineral. Menghilangkan garis garis halus,menghilangkan parut. 4. Vit C & E Mencerahkan kulit,melindungi kulit dari sinaran uv,menstabilkan sebum kulit dan mengecutkan jerawat dan memudarkan jeragat. . Nak tengok sijil pengiktirafan kami?? . 📲Whatsapp 018-7703379 http://www.wasap.my/60187703379/nakElysian . 💰Harga Full Set RM135(Tahan 3-4 bulan) . 📮POSTAGE RM7/ Setiap hari . 🎁FREE GIFT SAMPLE SERUM bernilai RM30 . Ready Stok‼‼
12:50 AM Nov 28, 2017
0
02:14 AM Dec 16, 2017
NEXT PHOTOS